Kezdőoldal arrow Anticellulitisz masszázs
2018.03.22 [17:49]
Termékek
Kezdőoldal
DR. IMMUN Masszázsolajok
Masszázs Tudástár
A masszázs eredete
A masszázs hatása
Mikor ne masszírozzon?
A masszázs szabályai
Felkészülés a masszázsra
Masszázs alapfogások
A masszázs menete
Aromaterápia
Anatómiai ismeretek
Reflexológia
Fej- és Arcmasszázs
Hátmasszázs
Haramasszázs (has)
Csonthártya masszázs
Nyirokmassázs
Prosztata masszázs
Önmasszázs
Szegment masszázs
Köpölyöző masszázs
Frissítő masszázs
Fogyasztó masszázs
Anticellulitisz masszázs
Gyógymasszázs
Sportmasszázs
Székmasszázs
Szexmasszázs
Kismama masszázs
Babamasszázs
Hangmasszázs
Ajurvédikus masszázs
Lávaköves masszázs
Lomi-lomi masszázs
Penczel masszázs
Svédmasszázs
Kínai masszázs
Finn masszázs
Japán masszázs
Shiatsu
Reiki
Thai masszázs
Tibeti masszázs
Yumeiho masszázs
Do-in masszázs
Masszázs és egészség
Advertisment:
Anticellulitisz masszázs

Egyre többen ismerik fel, hogy a gondozott külső, ami már nemcsak a tehetősek és nem is csak a nők kiváltsága, az egyik legjobb ajánlólevél. A férfiak közül is sokan veszik igénybe a szépségipari szolgáltatásokat. A modern szépségápolás szerves része lett a testkozmetika is.

Bőséges a szépség- és fittness-szalonok választéka is a cellulitisz elleni folytatott harc eredményének gyorsítása érdekében (tekercselés, kontúrfáslizás, masszázsok: hullám-, nyirok-, aroma-, vákuummasszázs, engedmológiás kezelés - LPG, hypoxitréner, izomstimulálás, ultrahangos kezelés, mezoterápia, gőzkabin, alakformáló infraszauna, stb.).


Íme néhány kezelési módszer részletesebben:


Anticellulitisz masszázs


Alakformáló masszázs, melynek során a bőr alatti kötőszövetben lévő zsírsejteket, amelyekben a salakanyagok is lerakódnak, erőteljes morzsoló jellegű masszírozással összeroppantják. Mellékhatásként kis bőralatti bevérzések előfordulhatnak. Nem javasolt 60 éves kor felett, valamint azoknak, akiknek visszérproblémái vannak. Időtartama általában 20 perc.


Salaktalanító hullám

A módszer egyik legfontosabb eljárása a slide-styler csúszóhullám masszázs. A gépi masszázs élteti a bőrt és salaktalanít, a fokozatosan erősödő nyomás a bokától indul az alsó lábszáron, a térden és a combokon át a lágyékig. Ha az anyagcsere eddig akadozott, most újult erővel mozgásba lendül. A felpuffadt, megdagadt lábak újra vékonyak és könnyűek lesznek. A slide-styler kezelés segít eltávolítani mindazt, ami a szervezetet már régóta terhelte, s ami a lényeg, mindezt azonnal teszi.


Modern köpölyözés

A vákuummasszázs röviden: SPM. A gép szívóhatást gyakorol a bőrre és mély, kötőszöveti masszírozást végez. Mindez a köpölyözés modern formája: az évszázados tradíció és a legújabb technológia kombinációja. Az SPM aktivizálja a sejteket, friss energiát szabadít fel a szövetek mélyéből, a bőr feszes, sima és rózsás fényű lesz.


Zsírsejtek széttördelése

Az ultrahang központi szerepet játszik a differenciált cellulit terápiában. A kezelést nem érezzük, az ultrahang a szövetek mélyén mikromasszázst végez, segít a túlsavasodás megakadályozásában a cellulitos és gyenge kötőszöveteknél. Emellett szabályozza a zsíranyagcserét és az enzimeket. Az ultrahang célba veszi a zsírpárnákat a combokon, a fenéken, a hason, és speciális hatóanyagok juttathatók a bőr legmélyebb rétegébe.


Fóliázás


A body wrapping kompressziós tekercselés az ötödik sebességre kapcsolja a salaktalanítást. Csupán egy órát kell a fóliacsomagban pihenni, és máris karcsúbbak leszünk. Egy nemzetközi kozmetikai felmérés szerint 963 személy karcsúsodott tartósan a body wrapping hatására.


Áramimpulzusok


Az orvostudomány is nagyra értékeli a cellulit elleni harcban az elektrolipolízist. Az áramimpulzusok aktivizálják az enzimeket, a zsírpárnákat és szétaprózzák a tárolt triglycerideket, mozgásba hozzák a problémás zónákat, s azok a zsírok és az anyagcsere végtermékei elszállításra kész állapotba kerülnek.


Oxigénenergia


A differenciált cellulit terápiához tartozik az energiainhaláció. Amíg a slide-stylerben vagy a body wrappingban pihenünk, magunkba szippanthatjuk azokat az aktív oxigénenergiákat, amelyek az első számú szépség- és egészségvitaminnak számítanak.


Otthoni ápolás


Az otthoni ápolás az anti-cellulit program elengedhetetlen része, a legújabb készítményekkel és életmód változtatással együtt eredményesen vehetjük fel a harcot, és őrizhetjük meg bőrünk simaságát, feszességét.

 
Egyéb információk
Nagyker. partnerek
Munkatársakat keresünk!
Bannercsere
Link regisztráció
Hajhullás ellen
Advertisment:
Vásárlói vélemények
Szemölcs, tyúkszem
Reuma ellen
Advertisment:
DR. IMMUN hajkúra
Advertisment: