Termékek
Kezdőoldal
DR. IMMUN Masszázsolajok
Masszázs Tudástár
A masszázs eredete
A masszázs hatása
Mikor ne masszírozzon?
A masszázs szabályai
Felkészülés a masszázsra
Masszázs alapfogások
A masszázs menete
Aromaterápia
Anatómiai ismeretek
Reflexológia
Fej- és Arcmasszázs
Hátmasszázs
Haramasszázs (has)
Csonthártya masszázs
Nyirokmassázs
Prosztata masszázs
Önmasszázs
Szegment masszázs
Köpölyöző masszázs
Frissítő masszázs
Fogyasztó masszázs
Anticellulitisz masszázs
Gyógymasszázs
Sportmasszázs
Székmasszázs
Szexmasszázs
Kismama masszázs
Babamasszázs
Hangmasszázs
Ajurvédikus masszázs
Lávaköves masszázs
Lomi-lomi masszázs
Penczel masszázs
Svédmasszázs
Kínai masszázs
Finn masszázs
Japán masszázs
Shiatsu
Reiki
Thai masszázs
Tibeti masszázs
Yumeiho masszázs
Do-in masszázs
Masszázs és egészség
Advertisment:
Céginformáció
A DR. IMMUN® márkanév vegyi anyag mentes, természetes anyagokat, így a gyógynövények gyógyító erejét, egészségmegőrző és szépségápoló készítmények kiváló minőségét fémjelzi.

Cégünk 1995-ben alakult. Az évek folyamán többféle tevékenységet végzett, de mindvégig feladatának tartotta a gyógynövénykutatást. Ennek a kitartó és alapos kutatómunkának az eredménye a DR. IMMUN® termékcsalád.

Célunkat már Rousseau megfogalmazta:”Vissza a természethez!”
Talán még soha nem volt annyira aktuális ez a felhívás, mint napjainkban!Összegezzünk néhány tényt, melyek indokolják e törekvés létfontosságát.


Több mint 6,5 milliárdan élünk a földön. Ennyi ember számára csak nagyüzemi módón lehet elegendő mennyiségű tisztálkodóSZER-t előállítani. A hangsúly a mennyiségen van, a minőség rovására. Ezek a „szerek” túlnyomórészt szintetikus alapanyagokból készülnek, tehát pótszerek.


Ha vannak is természetes összetevőik, mint például az élelmiSZEREK-nek, gyógySZEREK-nek sok adalékanyagot, szinezéket, állományjavítót, tartósítószereket… stb. tartalmaznak.

Minden nap több mint 100 ezer mesterséges vegyi anyag hatásának vagyunk kitéve otthonunkban.

A különböző SZEREINKben használt vegyi anyagok jelen vannak a szervezetünkben, mivel esszük, isszuk, belélegezzük, magunkra kenjük őket.

Különböző SZEReinkből hiányzik az Élet, melyre az élő sejteknek pedig szükségük lenne az egészséges működésükhöz, és a regenerálódáshoz.

Ezért a szó legszorosabb értelmében a test ápolásáról abban az esetben beszélhetünk, ha az élő anyagokkal történik. Röviden így is definiálhatnánk: a természetes anyagok az életet hordozzák, a szintetikus anyagok pedig halott anyagok, így mérgek, salakanyagok.


Rák, asztma, allergia, terméketlenség, meddőség, idegrendszeri károsodás, születési és fejlődési rendellenességek. Sokat hallhatunk manapság ezeknek a betegségeknek a folyamatos növekedéséről.
A rák világszerte az egyik legfőbb elhalálozási ok: 2005-ben 7,6 millió ember halt meg rákban és becslések szerint a következő 10 évben 84 millió ember halálát okozza majd rákos megbetegedés, amennyiben nem tesznek lépéseket ellene.
Az ember olyan a földnek, mint testnek a rák. Egyre növekvő környezetszennyezés ózonritkulást, éghajlatváltozást, elsivatagosodást, ivóvíz-biztosítási problémákat, talajeróziót és talajszennyezést, mérgező radioaktív és egyéb anyagok felhalmozódását, növény- és állatfajok kipusztulását, kipusztítását eredményezi. Ellopjuk gyermekeink elől a jövőt!

Mindezen tények figyelembevételével cégünk alapvető célja, hogy termékeink színvonala megfeleljen a hazai és nemzetközi piac mindenkori igényeinek. Vevőink bizalmának megtartása és fokozása érdekében elsőrendű fontosságú az állandó - kiváló - minőségű, állatkísérletek nélküli, hatékony termékek előállítása.

Mindezeket szem előtt tartva a DR. IMMUN KFT. mindent megtesz a magas szintű termékminőség biztosítása érdekében, amely mellett fontos szempont a fogyasztók egészsége, biztonsága és környezetünk védelme. Cégünk vezetése elkötelezte magát a fent rögzített célok és feladatok megvalósítása mellett, így ennek szellemében fejleszti termékeit és irányítja a gyártás folyamatát.Kapcsolat:

DR. IMMUN KFT.
3000 Hatvan
Harmónia u. 7.

T: 06-30/9-53-56-52

Hívjon bátran bennünket, bármilyen kérdésére szívesen válaszolunk! 
Egyéb információk
Nagyker. partnerek
Munkatársakat keresünk!
Bannercsere
Link regisztráció
Hajhullás ellen
Advertisment:
Vásárlói vélemények
Szemölcs, tyúkszem
Reuma ellen
Advertisment:
DR. IMMUN hajkúra
Advertisment: